1

Reiskoffer Winkel

Zwart/blauwe koeltas met 8x koelelementen

Zwart/blauwe koeltas ...

€ 27,99

20x Promotie tasjes zwart katoen 42 x 38 cm

20x Promotie tasjes ...

€ 53,80

Kleine koeltas kat/poes print blauw 20,5 cm 4 liter

Kleine koeltas kat/p ...

€ 5,50

2x Promotie tasjes rood katoen 42 x 38 cm

2x Promotie tasjes r ...

€ 5,38

Koeltas avocado print roze 29 cm 12 liter

Koeltas avocado prin ...

€ 5,99

10x Promotie tasjes rood katoen 42 x 38 cm-10%

10x Promotie tasjes ...

Van € 26,90 voor € 24,20

Mini koeltas rood/zwart 20 cm voor 6/sixpack blikjes 3,5 liter

Mini koeltas rood/zw ...

€ 3,25

2x Jute boodschappentassen 30 cm

2x Jute boodschappen ...

€ 8,88

Mini koeltassen lichtblauw/wit 20 cm voor 6/sixpack blikjes 3,5 liter

Mini koeltassen lich ...

€ 3,25

2x Linnen shoppers met hengsel 38 x 42 cm

2x Linnen shoppers m ...

€ 5,98

Koeltas bladeren print wit/groen 29 cm 20 liter

Koeltas bladeren pri ...

€ 13,99

3x Linnen shoppers met hengsel 38 x 42 cm

3x Linnen shoppers m ...

€ 8,97

Handige koeltas wit/zwart 12 liter

Handige koeltas wit/ ...

€ 14,99

4x Linnen shoppers met hengsel 38 x 42 cm

4x Linnen shoppers m ...

€ 11,96

1x Rode koeltassen voor 6/sixpack blikjes 25 x 15 cm 5,5 liter met schouderband

1x Rode koeltassen v ...

€ 7,99

Opvouwbare opberg trolley 36 cm

Opvouwbare opberg tr ...

€ 17,99

Reiskoffer Winkel

 

De website heeft momenteel geen producten.

De mooiste koffers, rugtassen en rugzakken vind jij bij de Reiskoffer Winkel!

Op de website van de Reiskoffer Winkel is een zeer divers assortiment te vinden aan koffers, rugtassen en rugzakken. Welke kleur, welke maat of welk merk jij ook zoekt; je zult het vinden in deze online webshop. Bij de Reiskoffer Winkel kun jij terecht voor bijvoorbeeld kleine koffers voor jouw kind, schokbestendige reiskoffers die jij veilig mee kunt nemen in het vliegtuig, kleine retro koffers die ook als decoratie items kunnen worden gebruikt in jouw interieur of handige rugzakken voor alledaags gebruik of juist voor avontuurlijke reizen. Alle rugzakken, koffers en rugtassen worden op deze website aangeboden voor de voordeligste prijs.

Kwalitatief uitstekende koffers

Verre reizen en avontuurlijke vakanties zijn tegenwoordig steeds populairder geworden. Daarom zijn ook de koffers veel veranderd over de laatste jaren. Zo is er bijvoorbeeld veel aandacht besteed aan het maken van koffers met geschikte afmetingen, waardoor deze toegestaan zijn in het vliegtuig. Daarnaast worden ze ook zo licht mogelijk geproduceerd, zodat jij zoveel mogelijk bagage mee kan nemen. Ook wil jij natuurlijk niet dat jouw bagage of koffer beschadigd wordt tijdens het reizen. Hierdoor wordt er tegenwoordig veel vaker gekozen voor het creëren van harde koffers in plaats van stoffen koffers. Echter, zachte koffers blijven in productie gezien deze erg handig zijn als handbagage voor een bus- of vliegreis. Zowel harde als zachte koffers zijn te vinden in de Reiskoffer Winkel. Naast handige reiskoffers kun jij ook leuke decoratieve kleine koffers of vintage lunchkoffers vinden in deze webshop. Uiteraard kun jij ook kofferaccessoires vinden bij de Reiskoffer Winkel, zoals bijvoorbeeld een erg handig cijferhangslot waarmee jij jouw bagage kunt beschermen tegen diefstal.

Leuke rugzakken en rugtassen

Ben jij op zoek naar een leuke rugtas of rugzak? Neem dan snel een kijkje op de website van de Reiskoffer Winkel! Hier kun jij urenlang de mooiste rugzakken en rugtassen bekijken en uiteindelijk degene kopen die het beste bij jou past. De rugzakken en rugtassen die jij kunt vinden in de webshop van de Reiskoffer Winkel zijn allesbehalve saai; met mooie kleuren en patronen is er voor iedereen een passend design. Een rugzak of rugtas kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor school. Deze handige rugzakken hebben vaak een mooi speciaal vak waarin jij je laptop kan stoppen en genoeg ruimte om daar nog schriften en boeken bij in te doen. Deze rugtassen zijn niet alleen handig wanneer je naar school gaat, maar ook als jij een laptop of mappen moet vervoeren naar jouw werk kan het handig zijn om een grote en stevige rugtas te hebben. Ook als je op reis gaat is het handig om een goede stevige en waterdichte rugzak te hebben. Het is bij het kiezen van de juiste rugzak belangrijk dat jij goed nadenkt over hoe groot de rugzak moet zijn, wat er in vervoerd moet worden, wat jouw budget is, welke kleur je mooi vindt en of je van een print houdt. Wat jij ook zoekt kun je vinden op de website van de Reiskoffer Winkel!