1

Reiskoffer Winkel

Kindertas van Marsupilami

Kindertas van Marsup ...

€ 19,99

Zwarte schoenentas/reistas 9 liter 35 x 18 x 16 cm

Zwarte schoenentas/r ...

€ 7,99

Grote koeltas blauw/grijs 18 liter

Grote koeltas blauw/ ...

€ 12,99

Donkergrijze handbagage trolley 45 cm

Donkergrijze handbag ...

€ 39,99

Zwarte rugzak/rugtas voor wandelaars/backpackers 20 liter

Zwarte rugzak/rugtas ...

€ 29,99

Sporttas/reistas lime groen/zwart 29 liter

Sporttas/reistas lim ...

€ 10,99

Backpackers rugzak grijs 40 liter

Backpackers rugzak g ...

€ 32,99

Schooltas zwart voor kinderen

Schooltas zwart voor ...

€ 12,99

Waterdichte duffel bag/plunjezak 15 liter rood

Waterdichte duffel b ...

€ 13,99

Waterdichte duffel bag/plunjezak 30 liter rood

Waterdichte duffel b ...

€ 16,99

Waterdichte duffel bag/plunjezak 15 liter zwart

Waterdichte duffel b ...

€ 13,99

Sporttas/reistas grijs/roze met schoenenvak 38 liter

Sporttas/reistas gri ...

€ 16,99

Anti diefstal rugtas/rugzak blauw 13 liter

Anti diefstal rugtas ...

€ 15,99

Waterdichte duffel bag/plunjezak 10 liter blauw

Waterdichte duffel b ...

€ 13,99

Waterdichte duffel bag/plunjezak 30 liter zwart

Waterdichte duffel b ...

€ 16,99

Waterdichte duffel bag/plunjezak 30 liter blauw

Waterdichte duffel b ...

€ 16,99

Reiskoffer Winkel

 

De website heeft momenteel geen producten.

De mooiste koffers, rugtassen en rugzakken vind jij bij de Reiskoffer Winkel!

Op de website van de Reiskoffer Winkel is een zeer divers assortiment te vinden aan koffers, rugtassen en rugzakken. Welke kleur, welke maat of welk merk jij ook zoekt; je zult het vinden in deze online webshop. Bij de Reiskoffer Winkel kun jij terecht voor bijvoorbeeld kleine koffers voor jouw kind, schokbestendige reiskoffers die jij veilig mee kunt nemen in het vliegtuig, kleine retro koffers die ook als decoratie items kunnen worden gebruikt in jouw interieur of handige rugzakken voor alledaags gebruik of juist voor avontuurlijke reizen. Alle rugzakken, koffers en rugtassen worden op deze website aangeboden voor de voordeligste prijs.

Kwalitatief uitstekende koffers

Verre reizen en avontuurlijke vakanties zijn tegenwoordig steeds populairder geworden. Daarom zijn ook de koffers veel veranderd over de laatste jaren. Zo is er bijvoorbeeld veel aandacht besteed aan het maken van koffers met geschikte afmetingen, waardoor deze toegestaan zijn in het vliegtuig. Daarnaast worden ze ook zo licht mogelijk geproduceerd, zodat jij zoveel mogelijk bagage mee kan nemen. Ook wil jij natuurlijk niet dat jouw bagage of koffer beschadigd wordt tijdens het reizen. Hierdoor wordt er tegenwoordig veel vaker gekozen voor het creëren van harde koffers in plaats van stoffen koffers. Echter, zachte koffers blijven in productie gezien deze erg handig zijn als handbagage voor een bus- of vliegreis. Zowel harde als zachte koffers zijn te vinden in de Reiskoffer Winkel. Naast handige reiskoffers kun jij ook leuke decoratieve kleine koffers of vintage lunchkoffers vinden in deze webshop. Uiteraard kun jij ook kofferaccessoires vinden bij de Reiskoffer Winkel, zoals bijvoorbeeld een erg handig cijferhangslot waarmee jij jouw bagage kunt beschermen tegen diefstal.

Leuke rugzakken en rugtassen

Ben jij op zoek naar een leuke rugtas of rugzak? Neem dan snel een kijkje op de website van de Reiskoffer Winkel! Hier kun jij urenlang de mooiste rugzakken en rugtassen bekijken en uiteindelijk degene kopen die het beste bij jou past. De rugzakken en rugtassen die jij kunt vinden in de webshop van de Reiskoffer Winkel zijn allesbehalve saai; met mooie kleuren en patronen is er voor iedereen een passend design. Een rugzak of rugtas kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor school. Deze handige rugzakken hebben vaak een mooi speciaal vak waarin jij je laptop kan stoppen en genoeg ruimte om daar nog schriften en boeken bij in te doen. Deze rugtassen zijn niet alleen handig wanneer je naar school gaat, maar ook als jij een laptop of mappen moet vervoeren naar jouw werk kan het handig zijn om een grote en stevige rugtas te hebben. Ook als je op reis gaat is het handig om een goede stevige en waterdichte rugzak te hebben. Het is bij het kiezen van de juiste rugzak belangrijk dat jij goed nadenkt over hoe groot de rugzak moet zijn, wat er in vervoerd moet worden, wat jouw budget is, welke kleur je mooi vindt en of je van een print houdt. Wat jij ook zoekt kun je vinden op de website van de Reiskoffer Winkel!